Privatlivspolitik
Sidst opdateret 8. august 2026
Kort fortalt: dine billeder og videoer forlader aldrig din iPhone. BlurCam er et kamera, der slører ansigter, mens du optager. Denne side forklarer helt enkelt, hvad der sker med dine data.
Dine billeder, videoer og lyd
De bliver på din enhed. Optagelse, ansigtsgenkendelse, sløring, stemmestil og gemning foregår alt sammen på din iPhone. Dine optagelser bliver aldrig uploadet, aldrig sendt til os, og aldrig sendt til andre. Vi kunne ikke se dem, selv hvis vi ville — der er ingen steder at sende dem hen.
Du kan selv bekræfte det: sæt din iPhone i flytilstand. Alle dele af kameraet bliver ved med at virke. Du kan også tjekke Indstillinger › Beskyttelse af persondata og sikkerhed › App-privatlivsrapport på din iPhone, som viser hvert netværksdomæne, en app kontakter.
Ansigtsgenkendelse er ikke det samme som ansigtsidentifikation. BlurCam lokaliserer ansigter for at kunne dække dem til. Det identificerer ikke nogen, sammenligner ikke ansigter med nogen database og opretter eller gemmer ikke ansigtsskabeloner, embeddings eller andre biometriske data. Intet om et ansigt gemmes efter det billede, det optrådte i.
Når du gemmer, går din optagelse til dit eget Fotos-bibliotek. Fra det tidspunkt gælder din iPhones egne indstillinger — hvis du bruger iCloud-fotos, synkroniseres din video til iCloud som enhver anden video, du optager. Det er Apples tjeneste og din konto, ikke vores.
Tilladelser vi beder om
| Tilladelse | Hvorfor | Hvad vi ikke kan gøre |
|---|---|---|
| Kamera | For at vise søgeren og optage | — |
| Mikrofon | For at optage lyd sammen med din video | — |
| Fotos (kun tilføj) | For at gemme dine optagelser | Vi kan ikke læse dine eksisterende billeder. BlurCam kan kun tilføje. |
Vi beder aldrig om placering, kontakter, kalender, sundhedsdata eller indholdet af dit fotobibliotek. BlurCam kræver ikke en konto, og der er intet at tilmelde sig.
Køb
BlurCam tilbyder valgfrie betalte abonnementer. Køb håndteres af Apple og af RevenueCat, som registrerer, hvad du har købt, så det kan genoprettes på dine andre enheder og efter geninstallation.
Ved et køb modtager RevenueCat: det produkt, du købte, transaktionen fra Apple, en anonym identifikator for din installation og grundlæggende enhedsoplysninger såsom iPhone-model og iOS-version.
Apples egen håndtering af dit køb er dækket af Apples privatlivspolitik.
Hvis du aldrig foretager et køb, tjekker BlurCam stadig hos Apple og RevenueCat, om du har et aktivt abonnement. Det tjek indeholder ingen personlige oplysninger ud over ovenstående anonyme identifikator.
Hvad vi indsamler
Ingen analyse. Ingen reklamer. Ingen sporing. Ingen tredjeparts-SDK'er ud over købstjenesten beskrevet ovenfor. Vi indsamler ikke brugsstatistik, fejlrapporter, enhedsidentifikatorer til reklamer eller nogen profil af dig. Vi ved ikke, hvor ofte du bruger BlurCam, hvad du optager, eller om du overhovedet bruger det.
Vi sælger ikke data, fordi vi ikke har nogen at sælge.
Børn
BlurCam indsamler ikke personlige oplysninger fra nogen, heller ikke børn.
Dine rettigheder
Fordi vi ikke opbevarer nogen personoplysninger om dig ud over det, der er beskrevet ovenfor under Køb, er der ikke meget for os at vise, rette eller slette efter anmodning — men du er velkommen til at spørge på kontaktoplysningerne nedenfor. Sletning af appen fjerner alt, hvad BlurCam har gemt på din enhed. Optagelser, du allerede har gemt, forbliver i dit Fotos-bibliotek, under din kontrol.
For at administrere eller opsige et abonnement skal du bruge Indstillinger › dit Apple-kontonavn › Abonnementer på din iPhone.
Vigtig begrænsning
Sløring er automatisk og efter bedste evne. BlurCam sløre de ansigter, det registrerer. Et ansigt, det ikke registrerer — vendt væk, delvist skjult, meget lille i billedet, i dårligt lys eller i hurtig bevægelse — bliver ikke sløret. BlurCam reducerer chancen for, at nogen kan identificeres; det er ingen garanti for anonymitet, og personer kan stadig genkendes på tøj, stemme, omgivelser eller kontekst.
Gennemgå altid en video, før du deler den.
Ændringer af denne politik
Hvis denne politik ændres, ændres datoen øverst med den. Hvis vi nogensinde begynder at indsamle noget ud over det, der er beskrevet her, vil vi sige det på denne side og i appen, før det sker.
Kontakt
Spørgsmål om denne politik eller dine data: emma+dk@workerslab.com